kolmapäev, juuni 25, 2008

Warning! Memetic hazard!


Hanrahan sooritas memeetilise rünnaku.
Kui asi nõnda edasi läheb, hakkan edastama ka kettkirju stiilis "Saatke see kiri edasi kolmekümnele isikule ja suured Ameerika firmad annavad raha, et toita ja ravida üht teatavat vaest väikest ühejalgset aidsihaiget seitsmeaastast Somaalia tüdrukut, ilma sinuta ta sureb!" aga ega see üks pisike meem veel midagi tee. Loodame.
Niisiis:

Reeglid: Mängija vastab viiele küsimusele ja pärast seda saadab mängu edasi viiele-kuuele inimesele. Seejärel teavitab neid sellest nende blogide kommentaariumis. Lisaks annab pärast vastamist teada sellele, kes tema mängu tõmbas.

1. Mida sa tegid kümne aasta eest?
Olin üheksa aastat vana. Käisin Tartu Kommertsgümnaasiumis, õigemini, praeguseks oli üsna kindalt suvevaheaeg juba käes. Algkool kestis, õudus nimega põhikool oli aastate taga ja elu oli ilus.

2. Viis asja “vaja teha” nimekirjast?

Pass ja IDkaart uuendada.

Mõtelda välja, kas ma lähen Veneetsiasse või ei ja sellest Rihole teada anda.

Minna ja lasta enesele Noortekoori särk ära teha.
Allyga "10 väikese neegri" asjus ühendust võtta.
Uus "Täheaeg" kusagilt hankida. Seal on ju Dani lugu sees.

3. Lemmiksnäkid?
Oliivid hallitusjuustu ja punase veiniga. Tume šokolaad, soovitatavalt kirsi oma. Maasikad, nii mets- kui ka tavalised. Nood Soome broileripallid Tai kastmega. Viinamarjad.

4. Mida sa teeksid, kui oleksid miljonär?

Uuh, raske küsimus. Teeks/laseks teha maamaja korda. Päikesepaneele paneks ehk isegi ka, naftahindade tõusu ja Hanrahani ja Wildi kolekirjandust lugedes. Ostaks massiivselt kirjandust ja muusikat, uue raamaturiiuli ostaks ka. Epikuurlus saaks ilmselt uue taseme. Investeeriks tõenäoliselt ka. Finantseeriks sellega välismaal õppimist. Ja miskeid larpe.

5. Kohad, kus oled elanud?Tartus, Anne 88-s ja praegu Kaunase pst 82-s. Mägede talus. Haapsalus, tädi perekonna juuresl. Ega rohkem eriti vast ei tulegi, kui mitte just väga suurte mööndustega, et nimekiri pikem tuleks, arvestada Vietnami IMO-hotelli, Urgu, Goblini kodu, Curu kodu ja HTG-d. Aga ärge te neid viimaseid asju uskuge.



Igatahes, Goblin, Dani, Mialee, Andeora ja Marten, kui te seda meemi täidate ja edasi saadate, annab Coca-Cola kompanii väikesele vaesele ühe käega Zahrale raha tänase päeva söögi ja ühe õlle jaoks. Või ratsionaliseerige seda asja enda jaoks kuidagi teisiti, kuidas aga endale meeldib.

Kommentaare ei ole: