neljapäev, juuni 12, 2008

Abstraktsed andmetüübid

Istun kodus ja üritan OOPi eksamiks valmistuda. Tegelikult oleks selle jaoks vaja tõenöoliselt ka mingeid programme kirjutada ja puha, aga praegu loen lihtsalt materjale läbi.
Nüüd on minu blogil kah too rakendus, mis lubab seda näidata, kes midagi kirjutand on. Saan oma RSSfeedist mõned asjad ära kaotada, saabki üles rohkem ruumi.
Aeg on läinud üsnagi üksluiselt, seltsielu kah kuidagi hajuvalt, samas, imestada ei tasu, sess on ju.

Ahjaa, midagi siiski toimus -käisin üle ropult pika aja taas larbil. Noh, too Curu vampiirlarp. Selline lihtne roll oli - Igor, tsombi(d). Ajasid pea kõveraks, lasid end enne mängu laibaks meikida, käed panid tõmblema ja üht jalga lonkama ja oligi pool rolli valmis. Alguses sebisin niisama ringi, aga mingi hetk nägin Sillu mängit' Miimi, kes kandis kaasas malelauda. Mina kui malearmastaja zombi, tegin ettepaneku mängida. Mängisimegi. Nagu pärast välja tuli, oli meievaheline malemäng võimalik moodul, mis teostus ja põhjustas teatavaid mänguväliseid tagajärgi. IG ei saanudki ma teada, et midagi sellest oli, aga kui teie mängu ümber on kogunenud neljast GMist kolm, siis OG aimad, et ilmselt on siin midagi olulist mängus. Nimelt olid GMid kokku leppind, et kui me nuppe ära võtame, hakkavad mingid tegelased ära langema. Mingi hetk me vahetasime lipud. :P. Aga too oli muide Sillu poolt hea käik, muidu oleksin talle üsnagi palju kahju teinud. Lõpuks õnnestus mul nõnda mängida, et mulle jäi kätte vanker ja pudinad ja Sillule/Miimile vist ainult kuningas ja pudinad. Siis ta andis alla. Enter Papa Ghede/Grimmu. Küsib selliselt üliviisaka häälega, et me mängime, jah. Zombi on selles mõttes tore olla, et kui ma oleks näituseks vampiir olnud, oleks ma ilmselt ära tabanud, et ta on rõhutatult liiga viisakas (loe: vihane kui kurat) ja kartma hakanud. Aga nähtavasti ta minu peale pahane ei olnud. Mängisime samuti. Võitsin samuti. Kuna pärast selgus, et Miim oli Surma (too apokalüptiline ratsanik) alge, siis olin ma mõnes mõttes kaks korda Surmale males pähe teinud. Take that, Antonius Block. (muide, ma vaatasin täna "Seventh seal"-i ära. Oli isegi päris vaadatav laast, mõjuv igatahes, jätti täitsa hea maigu suhu).
Ühesõnaga, pärast teist malemängu kutsuti mind isikuks, kes pidi rahvast läbi otsima (kuna Apostlid olid tolle kokkukukkumise pärast paanikas). Konfiskeeriti üle kümne artefakti ja hirmutati niisama rahvast. Ma ei mõistnud Die tegelast korralikult läbi otsida ja pidin teda valvama jääma. Valvasin mängu lõpuni, kuni maailm täiesti juhuslike sündmuste jada tõttu hävitati.
Pärast mängu intervjueerisin pooli mängijaid, et teada saada, mis kamm oli, läksin natuke Goblini pärast närvi ja olin kaua-kaua üleval, magada ei saandki korralikult, külmetasin saalis, hommikul läksin bussi peale ja Tartus magasin kodus päeval veel neli tundi.
Teisiba oli mat-anaal II eksam. Sain kokkuvõttes B, päris hea tulemus. Algebras ja geomeetrias aga D. Nojah, eks ta ole. Unetus ja puha. (kuigi, enne matanaali ma ka korralikult ei maganud. Aga mis sa enam teed. Cum laudet ilmselt kah ei saa, aga keda too cum laude ikka huvitab.)
Vihma sadas. Kohtasin inimesi, mitte küll kauaks.
Täna kohtasin mõnda inimest seoses esperantoga. Mingi plaan on teda hakata väikse rühmaga augustis-septembris õppima - kel huvi ja kes tol ajal Tartus on, andku teada, seltsis segasem.
Anni kutsus täna salsapeole ka, aga kuna linnas rattaga ringitiirutades sõitsin vist umbes viisteist-kakskümmend kilomeetrit maha ( mobiil ei tahtnud hästi laadida, viisin Lõunakeskusesse parandusse, siis esperanto-kohtumisele Jaani kirikus, siis Lõunakeskusesse tagasi ja siis koju). Jaksu polnud enam. Nojah, vabandan siinkohal.
And now for something completely different:
Ten reasons against gay marriage:
1) Being gay is not natural. Real Americans always reject unnatural things like eyeglasses, polyester, liposuction and air conditioning.
2) Gay marriage will encourage people to be gay, in the same way that hanging around tall people will make you tall.
3) Legalizing gay marriage will open the door to all kinds of crazy behavior. People may even wish to marry their pets because a dog has legal standing and can sign a marriage contract.
4) Straight marriage has been around a long time and hasn't changed at all; women are still property, blacks still can't marry whites, and divorce is still illegal.
5) Straight marriage will be less meaningful if gay marriage were allowed; the sanctity of Britney Spears' 55-hour just-for-fun marriage would be destroyed.
6) Straight marriages are valid because they produce children. Gay couples, infertile couples, and old people shouldn't be allowed to marry because our orphanages aren't full yet, and the world needs more children.
7) Obviously gay parents will raise gay children, since straight parents only raise straight children.
8) Gay marriage is not supported by religion. In a theocracy like ours, the values of one religion are imposed on the entire country. That's why we have only one religion in America.
9) Children can never succeed without a male and a female role model at home. That's why we as a society expressly forbid single parents to raise children.
10) Gay marriage will change the foundation of society; we could never adapt to new social norms. Just like we haven't adapted to cars, the service-sector economy, or longer life spans?

Kommentaare ei ole: