neljapäev, veebruar 09, 2006

Drägonilogi teisest mängust

Niisiis, üritame meenutada, mis on juhtunud Bitches and Bastards maailmas.
Esimene asi, mida tuleb meenutada on mäng Urus. Sealt võttis peale teiste osa ka Alleria. Tema oli kääbikust ajakirjanik.
Igastahes, mängu alguses olid Iti ja Zeppi tegelased Raamatukogus. Seal nad jebisid midagi, ilmselt said kellegagi kokku ja said tähtsat infot, mille ma olen ära unustanud. Kui nad väljusid, väljusid nad Alleria trükipressist. (vot nii railroadin mina mängijaid kokku!) Seal nad rääkisid Alleria tegelasega, kes oli näinud, kuidas mööda olid läinud hulk valgetes rõivastes tüüpe. Lindgren ja Don seletasid ja bluffisid, et tegelikult on nad head ja kuidas kõik juhtus. Alleria lubas artikli kirjutada ja jäi uskuma. Läksid siis kolmekesi koju.
Samal ajal olid Morda ja Antonio pööningul.
Antonio lasi Mordale noole selga. Ammuga.
See põhjustas veidi aja pärast suuri tegelastevahelisi konflikte, mis lõppes sellega, et ülejäänud tegid Antoniole kambakat ja sidusid ta kitseks kinni.
Vahepeal olid nad kapist leidnud haldjajõnglase (ausalt, mis ta nimi oli?), kes räkis, et neile oli külla tulnud suures pahad valgetes hõlstides onud, kes venna maha lõid ja isa ära viisid. (Klu Klux Klani stiilis ühing, kelle mängijad Kill Elf Klaniks nimetasid)
Venna jäänused olid esimese korruse põrandal näha. Ega eriti hästi aru polnud saada, kes see oli, aga söestunud jäänuste põhjal võiks ilmselt humanoidiks pidada. No ja kuidagi said nad aru, et tegemist on selle teismelise haldjaga (mis tema nimi oli?).
Noh, siis Alleria rääkis, et tema nägi, kuhu need viidi.
Ja nad läksid siis Kill Elf Klani osa käest seda haldjast pereisa päästma (mis minuga lahti on? ma ei mäleta pereisa nime ka! varajane seniilsus?).
Igastahes jõudsid nad ühte suurde katuseta laohoonesse. Seal keskel oli kaks tuleriita, kus kaks haldjat kõrbesid. Üks tüüp lõikas neid nähes ühel kõri läbi (mitte meie sõbral) ja siis algas combat. Ausalt, sellest ei mäleta suurt midagi (Alleriaist tegi detect thoughtse) ja sealt jäi mäng pooleli ka.

Kommentaare ei ole: