reede, august 19, 2011

Ja armastus on igal pool?

Kurat küll, see kummitab praegu.



Taevas hahetab. Ma olen oma voodis ja kirjutan blogi. Tulen just pikendet klassikokkutulekult. See oli... veider. Mõneti ka vestlus inimestega ja nägemine, mis oli nende jaoks normaalne, kuhu nemad olid jõudnud või kust tagasi tulnud. Ei, ma ei kahetse, praegu lööb mingi romantism välja, nagu ülalolevast laulust näha.


Romantika vastu on glämm-rokk päris hea vastumürk - on piisavalt musikaalne ja sisaldab sarnaseid ideid, samas on temas piisavalt tehtust ja kunstlikkust, et vaktsiinina mõjuda. Teatav üleolev hoiak ja kogu romantismi kuradile saatmine.


You gotta make space for the homo superior. Ma tegelikult übermenschi ei usu, see, miks ma selle tsitaadi välja tõin, jäägu igaühele koduseks ülesandeks.

David Bowie'st te selle lauluga ei pääse, ma arvan, et panen teda järgmisse postitusse ka. Ta on viimasel ajal mu lemmikartistiks muutunud.

Ma olen mütoloogilisest talvest lõpuks ometi üle saanud. MItte küll sellel määral, et ma tulevat talve ei kardaks, aga septembrit ootan juba küll. Enam ei näri Fimbulsvinter kukalt, saab suve nautida ja puhata, kuivõrd edukas see on, on iseküsimus. Ma tegelikult tunnistan, et ma ei oska siia postitusse midagi sisukat kirjutada, aga tagides kajastub küll see, mis viimasel ajal mõtteis ja olemuses olnud -elik lugege tage, kui oskate.

Larpi korraldan ka. Millegipärast on see kuidagi eriti taustal praegu. Kõik on tegelikult taustal, ei olegi mingisugust esiplaani. Peaks mingi hetk võtma julguse kokku ja selle plaani tekitama, aga kurat teab, kas see välja tuleb.

(kui te tagidest arusaamiseks tahate teada, misasi on aks, siis see on see asi lava külgede peal, mille taga näitlejad varjus on, enne kui lavale tulevad)

Ta raip keeldub mul laskmast niipalju tage postitada. Panen nad siiski siiasamma kõik täies mahus.


KELL KUUS HOMMIKUL, APOLLON JA DIONYSOS SÕBRALIKULT NÄE ULATAVAD TEINETEISELE NÜÜD KÄE, UUS-SOODOMA ISESEISVUSMANIFEST, TERVE MAAILM ON AKS, NOT GAY AS IN HAPPY BUT QUEER AS IN FUCK YOU, SKOLKA LET SKOLKA ŽIM, MUUSIKA JA MUU DIONÜÜSIA, MATEMAATIKA JA MUU APOLLOONIA, PANEME KÕIK TAGID SIIA MIS PÄHE TULEVAD, ERUDIIT ELEVANDILUUST TORNIS, PROJEKT OMNIGLOTT, MIS MÕTTES PÄEV, TARTU MU ARM, THIS IS MAJOR TOM TO GROUND CONTROL, ZEN-SUVI, NOORE ELU MÕTTETA MAHAJOOMINE, AN ETERNITY IN AN HOUR, SIIS HÖDR JA BALDR HROOPTRI TALUDES ELAVAD SÕPRUSES -ONS SEE TEILE SELGE?, KOOLIPOISID, SÜGIS KÄIB KLAARIMAS PÄID, KLOUNAAD KAHEKSAS VAATUSES, SALADUS ON SINULIK, ARMASTUS ON SURNUD AGA TÄNA ÕHTUL ON MEIL MUSTEM KUI MUSTEM KUI MUSTSÕSTRAVEIN

1 kommentaar:

Anni ütles ...

Mhmh :)